Edicioni ne gjuhen shqipe - Edizione in lingua albanesefaqja e pare > dokumenti > adresat dhe numrat e telefonave te patronateve

Adresat dhe numrat e telefonave te patronateve

Publikuar 13.7.2009

Adresat dhe numrat e telefonit te patronateve, ku mund te drejtoheni per ndihme ne plotesimin e moduleve postale te kerkesave per nulla ostat e bashkimit familjar, lejeqendrimet dhe rinovimet e tyre:

ACLI - Patronati
via Perrone 3, Torino. tel 011.5712711
orari:
nga e hena ne te premte 9.00 - 12.00 dhe 14.00 -17.00

via Nizza 369/E, Torino. tel 011/6633241
orari:
te hene: 14.00-17.00
te marte, merkure, enjte 9.00-12.00

via Monastir 22, Torino
orari:
te hene: 9.00-12.00

c.so Unione Sovietica 314, Torino. tel 011/613768
orari:
te hene: mbyllur
te marte, merkure, enjte 14.00-17.00
te premte: 9.00-12.00 dhe mbasdite 14.00-16.00


CGIL - INCA - via Pedrotti n. 5, Torino. tel 011.2442399
orari: te hene, te merkure dhe te premte nga 9.00 ne 12.00 dhe nga ora 15.00 ne oren 18.00

CISL - INAS - via Barbaroux 43, Torino. tel. 011.5623552
orari: te marten nga ore 9.00 ne oren12.00 dhe te premten nga ora 14.00 ne oren18.00

UIL - ITAL - via Bologna 11, Torino. tel. 011.2417120
orari: nga e hena ne te premte 9.00 - 12.00