Edicioni ne gjuhen shqipe - Edizione in lingua albanese


Moti

Tirane Nesër 17:20
17 °C Me pak re
Torino Nesër 17:00
26.2 °C I qetë

burimi NWS

[Tags]


Harta e sitit |

Faqja e pare

[an error occurred while processing this directive]

Shqiptari i Italise


[an error occurred while processing this directive]

Albania NewsSiti realizohet nga redaksia web e Qytetit të Torinos
© Copyright Qyteti i Torinos - Lajmërim ligjor
Kushtet e përdorimit, konfidencialiteti dhe cookie (faqe në gjuhën italjane)
Ju lutemi të na dërgoni vërejtjet, komentet tuaja ose të na sinjalizoni ndonjë gabim në adresën www@comune.torino.it
(Software powered by Big Medium)